Loading...
Konferens2018-04-16T22:46:12+00:00

KONFERENS

Konferera hos oss

Planerar du en konferens, ett seminarium, eller en kickoff tillsammans med era medarbetare? Letar du efter unika lokaler till personalfesten eller styrelsemötet? Vi har kapacitet för upp till 150 konferensgäster och utformar programmet efter erat önskemål.

Norrfällsviken är omgiven av storslagen natur längst ut i det ångermanländska kustbandet. Här är det lika vackert vår och sommar som höst och vinter.

Mat och dryck är en viktig och uppskattad del av en konferens. Vårat konferensfika mer än bara fika ,vi bakar allt vårat fikabröd själva av ekologiska varor ! Genom vår restaurang kan vi arrangera allt från fika till fruktskål, mingel och snittar, lunch, buffé och trerättersmiddag.

Med god planering ökar förutsättningarna för en lyckad konferens. Vi hjälper dig planera arrangemanget från idé till färdig lösning, så att varje detalj leder till en minnesvärd upplevelse.

Ni som bokar konferens med boende har fri tillgång till bastu samt relax med jaccuzi.

Vi har alternativen som passar er – från det lilla rummet med personlig prägel till det stora effektiva. Alla tillbehör såsom pc-kanon, storbilds-TV och trådlöst internet finns.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Boka

Vid frågor eller för mer information, ring oss på 0613-212 55.

Det går också bra att mejla hotell- och vandrahemsförfrågningar samt konferensbokningar till info@norrfallsviken.com